E-branding

Bij aanvang is het van groot belang om naamsbekendheid voor jouw organisatie te creëren . Veel bedrijven zijn weliswaar bekend in eigen kring, maar daarbuiten is men onvoldoende bekend met jouw diensten en bedrijfsvisie.

Vakkracht ontwikkelt een marketingplan waarbij foto- en filmmateriaal ingezet worden op LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram en Snapchat. Het doel hiervan is om de sfeer en emotie van jouw organisatie over te brengen. Op deze manier zul jij ervaren dat je verschillende nieuwe groepen aanspreekt die jouw bedrijf eerder nog niet hadden ontdekt.

Bij de inzet van social media maakt Vakkracht tijdens de samenwerking zoveel mogelijk gebruik van crossmarketing waarbij jouw bedrijfspagina’s onder de aandacht komen in alle communicatie. Jij zult meer traffic waar gaan nemen waarmee jouw naamsbekendheid groeit. In een dergelijke samenwerking hoeven we niet het wiel opnieuw uit te vinden maar kunnen we elkaars bestaande krachten bundelen.

Door te kiezen voor Vakkracht kan jij gebruik maken van ons uitgebreide netwerk dat wij de afgelopen 30 jaar met ervaring, kennis en kunde hebben opgebouwd. Onze E-branding heeft zich inmiddels bij vele toonaangevende bedrijven bewezen. Sollicitanten weten je gemakkelijker te vinden.