Training

Ondernemers heb je op ieder niveau. De kracht van jou als ondernemer ligt met name in het herkennen EN erkennen van je eigen kennis, kunde en kwaliteiten maar vooral die van je mensen. Zet mensen in hun kracht, bespreek regelmatig hun wensen en hun idee├źn. Tracht het positieve hieruit te halen en doe hier je voordeel als ondernemer mee.

Training is naar onze visie niet je mensen in de schoolbanken zetten en theoretische kennis doorspelen, training is interactie met je mensen. Geef ze de vrijheid hun mening te geven. Waardeer dit en speel hierop in. Maak gebruik van de gratis kennis die jij van je medewerkers kunt krijgen en doe hier vervolgens ook iets mee.

In ons netwerk van professionals werken wij samen met meerdere trainers met hun eigen specifieke kwaliteiten. Jij kunt als ondernemer in een in-take gesprek aangeven waar jij (zelf) tegenaan loopt en waar jij oplossingen voor wilt zien te vinden. Wij kunnen met de mensen vanuit ons netwerk je gerichte training aanbieden om jou als ondernemer EN je onderneming (lees je mensen) verder te krijgen.