Jij zoekt zakelijk advies

Welkom bij Vakkracht Advies

Wij kunnen je helpen met advies en ondersteuning voor de korte en de lange termijn.

Advies en ondersteuning voor de MKB ondernemer

Kom jij niet verder ? Is het je niet duidelijk hoe de markt te benaderen en dus kansen te creëren ? Vakkracht kan je hierbij helpen. Het voeren van een in-take gesprek is kosteloos, waarbij wij met elkaar je strategie kunnen gaan zien te bepalen. Training en coaching van jou als ondernemer, maar ook je medewerkers begeleiden is een van de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Neem contact met ons op voor informatie.

Vanuit onze relaties krijgen wij steeds vaker de vraag om advies te geven wat te doen. Ondernemers zijn dagelijks (heel) druk met hun bedrijf. Dit vraagt veel van jou als ondernemer.

Vanuit de Vakkracht Groep kunnen wij met onze merken een totaal pakket bieden om jou de ondersteuning en begeleiding te geven waar jij behoeft aan hebt zodat je niet meer vastloopt.

Coaching is maatwerk. Geen gebruik maken van standaard workshops e.d. Ieder project is uniek. Denken in oplossingen en hier dan ook naar handelen. Je mensen vertrouwen gaan geven.

Training is niet je mensen in de schoolbanken zetten en theoretische kennis doorspelen. Training is interactie met je werknemers. Geef ze de vrijheid hun mening te geven.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Vakkracht is al meer dan 30 jaar jouw servicegerichte partner op het gebied van werknemerswerving. Social media kanalen zijn niet meer weg te denken, ook op het gebied van vacatures. Onze specialisatie ligt sinds 2010 in het werven via deze kanalen.