Traffic

Tijdens de eerste twee fases van onze samenwerking ontstaan er reacties uit de markt. Jij gaat ervaren dat crossmarketing werkt en krijgt nu uiteenlopende reacties van informatieaanvraag tot sollicitaties. Alleen een accurate en persoonlijke afhandeling van deze reacties garanderen dat eerder geïnvesteerde stappen zinvol zijn geweest. Jij weet als geen ander dat dit een tijdrovende en specialistische klus is die helaas nog al te vaak als ondergeschoven kindje aan het einde van de dag met veel tegenzin wordt afgeraffeld. Vakkracht neemt jou dit werk graag uit handen.

Wij werken samen met je aan het vergroten van jouw doelgroep. Door groter bereik krijg je meer reacties dan met welke andere aanpak ook. We verkopen geen sprookjes. De reacties die jij krijgt zullen niet allemaal de ideale kandidaat voor jouw vacatures zijn, maar vormen onderdeel van de trafficgroei die zorgt voor naamsbekendheid en reclame. Door ook de minder geschikte kandidaten en aanvankelijk oninteressant lijkende telefoongesprekken vakkundig in behandeling te nemen onderschrijf jij de professionaliteit van jouw organisatie. Door tijdig te reageren op sollicitaties en serieus in gesprek te gaan met kandidaten die de moeite nemen om jou telefonisch te benaderen versterk jij het zorgvuldig opgebouwde beeld van sfeer en emotie. Ook hierbij ondersteund Vakkracht jou waar nodig.

Met inzet van foto- en filmmateriaal promoten wij jouw vacatures. Kandidaten zijn met twee klikken waar ze zijn moeten zonder ingewikkelde stappen of ondoorzichtige vacatureomschrijvingen. Bij Vakkracht plaatsen we zelfs een link die direct naar de vacaturepagina op jouw eigen site leidt! Is die pagina up-to-date? Wie behandeld de binnenkomende reacties? Hoe goed is deze pagina zonder onze link vindbaar? Om dit allemaal serieus en professioneel aan te pakken zou jij iemand fulltime in dienst moeten hebben. Tijdens de samenwerking met Vakkracht nemen wij jou veel uit handen.

Als jij dit allemaal op orde hebt, dan kiezen kandidaten bewust voor de uitstraling, de sfeer en de emotie van jouw bedrijf. Bij een wederzijdse click kan jij dan al snel invulling geven aan jouw vacature.