Kandidaten

Als ondernemer wil jij zo snel mogelijk invulling geven aan jouw vacature. Wij begrijpen dat. Toch gaat Vakkracht graag een stapje verder. Wij helpen jou naast korte termijn oplossingen ook met een lange termijn strategie. Jij wilt immers dat de nieuwe werknemer voor langere tijd aan jouw bedrijf verbonden blijft en niet binnen een jaar weer naar een ander bedrijf gaat. Een dergelijke mismatch die veel tijd, energie en geld heeft gekost had in veel gevallen voorkomen kunnen worden door een zorgvuldig selectieproces.

Waar kijk je naar als jij een cv ontvangt? Hoe ga jij met de sollicitant om? Wat voor een impact heeft het proces op jouw organisatie naar buiten toe? Hoe wil jij je als werkgever profileren? Vakkracht begeleid jou in de do’s en don’ts tijdens het gehele selectieproces.

Ook tijdens sollicitatiegesprekken liggen er veel kansen. Hoe voer jij het gesprek met een kandidaat? Welke verwachtingen geef jij bewust of onbewust af? Welke invloed kan dat hebben op de samenwerking? Bij veel organisaties wordt dit onderdeel in het wervingsproces onderschat of bij geoutsourcet recruitment onvoldoende gemonitord.

Communicatie is de sleutel voor duurzame personeelsoplossingen. Door de samenwerking met Vakkracht behoud jij de controle over alle wervingsprocessen en optimaliseer jij de communicatie. Hierdoor kan jij niet alleen sneller maar ook tegen minder kosten op korte termijn werken aan jouw naamsbekendheid en ben je ook verzekerd van oplossingen voor de toekomst.